Мол Galleria Burgas получи наградата „Сграда на годината” за 2012 г. в категория

На 12 декември за единадесети пореден път в София бяха раздадени наградите в Националния конкурс

Мол Galleria Burgas грабна приза \"Сграда на годината 2012\" в категорията \"Търговски сгради\" на престижния конкурс. На официална церемония в столичния „Кемпински хотел Зографски” наградата бе връчена на Дани Беркович, изпълнителен директор на фирмата – инвеститор в мола GTC Bulgaria.

Над 60 сгради, разпределени в 12 категории, участваха в единадесетото издание на Националния конкурс „Сграда на годината”, организиран от Градът Медиа Груп под патронажа на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. 26 –членно жури отличи новопостроените и възстановени през тази година сгради. Основните критерии при избора на победител са цялостното представяне на сградата, вътрешната и външната архитектура, строителството, конструкцията, разположението, ползата за обществото, влиянието върху околната среда, интериорът и дизайнът.

Модерната сграда на бургаския мол, с впечатляваща визия, е проектирана от Студио 17, 5-С ООД, построена е от Планекс ООД.

Мол Galleria Burgas отвори за посетители през месец май 2012 г. и станa любимото място за отдих, развлечение и пазаруване на гражданите и гостите на региона.

Може да гледате церемонията по награждаване тук

GTC България

  • Софарма Бизнес Тауърс
    ул. "Лъчезар Станчев" 5, сграда Б, етаж 7, 1756 София, България
  • Телефон: +359 (2) 962 75 34/44
    Факс: +359 (2) 962 75 63

© 2016 Globe Trade Centre

made by SP Vision Ltd.