Mall Galleria Бургас е туристическият хит по морето

75% от активно пазаруващите туристи в Бургас и региона избраха Mall Galleria Бургас за своя дестинация

Mall Galleria Бургас се превърна в един от най-посещаваните обекти за туристите по българското Черноморие. От началото на сезона около 1 100 000 туристи са посетили Бургас и региона. Това сочат статистическите данни на туроператори, авиокомпании, хотели и други представители на туристическия сектор. Също така, 25 % от туристическия поток са активно пазаруващи. Рекорден брой от над 202 500 чуждестранни гости и български туристи вече са пазарували в търговския център само от началото на новия летен сезон през месец май. Над 46 000 от тях са посетили мола чрез организирани шопинг екскурзии на големите туроператори и безплатните автобуси на Mall Galleria Бургас от курортите и центъра на града. По-голям ръст в посещенията се наблюдава в периода 15 юни – 20 юли. За трета поредна година най-големите туроператорски фирми партнират успешно с търговския център, отговаряйки на огромния интерес от страна на клиентите им.

Тази година са сключени договори с над 30 туроператорски фирми, като най-активни сред тях са: TUI, TEZ Tour, DreamTours, ITS, Thomas Cook, Solvex, Astral Holidays, Prestige, PGA Tour.

За популярността на шопинг екскурзиите за туристи с основна дестинация Mall Galleria Бургас, красноречиво говори фактът, че от началото на месец април 2014 г. се наблюдава троен ръст в сравнение със същия период на миналото лято. Числото нараства чувствително като прибавим групите от ученическите лагери по Южното Черноморие, за които Mall Galleria предлага разнообразни забавления – кино, арена за лазерни битки, боулинг и електорнни игри.

Туристическата сезонна карта за отстъпки на Mall Galleria, която се разпространява чрез туроператори, на борда на самолетите, както и в хотели, увеселителни паркове, вестникарски киоски, популярни ресторанти и бийч барове безпрецедентно печели множество посетители. Над 50 магазина на водещи световни и български брандове предлагат преференциални отстъпки само в обектите си в Mall Galleria Бургас. Политика на търговско-развлекателния център е да оказва специално внимание на българските туристи. Към тях е насочен създаденият в уеб страницата на мола субдомейн, чрез който могат да бъдат попълнени онлайн формуляри за туристическа сезонна карта с отстъпки. Така пътуващите към Южното Черноморие имат още една неустоима причина да спрат в мола на път към морето. А тези, които ще летуват още по на юг ще бъдат приятно изненадани от новоизградения пътен участък, свързващ входа на града от София с пътя за Созопол.

Понеделник и петък определено са най-силните дни за шопинг, развлечения, кино и спорт. Амбицията на екипа на Mall Galleria Бургас е лято`2014 да бъде най-успешното и запомнящо се, както за чуждите, така и за българските туристи, които от посетители, се превръщат в постоянни клиенти.

Не е случайно, че водещи лайфстайл медии като Men’s Health и Harper’s Bazaar избраха правилната дестинация за сезон 2014 – Mall Galleria Бургас.

GTC България

  • Софарма Бизнес Тауърс
    ул. "Лъчезар Станчев" 5, сграда Б, етаж 7, 1756 София, България
  • Телефон: +359 (2) 962 75 34/44
    Факс: +359 (2) 962 75 63

© 2016 Globe Trade Centre

made by SP Vision Ltd.