Мол Galleria Burgas вече посрещна първите си клиенти

Най-големият мол в региона налага нов модел за пазаруване и развлечения

Мол Galleria Burgas вече посрещна първите си клиенти. Още от 9:00 часа сутринта на 15 май стотици нетърпеливи бургазлии очакваха отварянето на най-модерния търговско-развлекателен център в града. С „Добре дошли!“ ги приветстваха домакините - Шалом Мор, представител на инвеститора GTC Bulgaria, и мол мениджърът Симона Първанова. Те заявиха стремежа си чрез своето присъствие тук да направят Бургас още по-добро място за живеене. А не биха го постигнали без пълната подкрепа, която и досега са получавали от общинската администрация.

„В условията на криза крупните инвестиции са особено важни и за нас. GTC открива близо 1600 нови работни места и това ще ни помогне да се справим с трудностите на времето, в което живеем. Бургас заслужава такава инвестиция. Съвременен търговски център заслужава и к-с „Славейков”. Още със стъпването си в града GTC заяви социалната си отговорност и вече я доказа – със залесяването на нов парк, със спонсорирането на крупни спортни и културни инициативи, с подкрепата към най-уязвимите ни съграждани”, каза кметът на Бургас Димитър Николов.

Тържествен водосвет отслужи архиерейският наместник отец Беров под съпровода на църковен хор и лентата бе прерязана.

Нетърпеливи, клиентите се втурнаха в мол Galleria Burgas, където ги очакваха безброй изненади - томбола с 400 награди и най-различни промоции от над 80-те местни и международни марки, присъстващи в новия мол.

Galleria Burgas успя да превърне деня в истински празник за Бургас. Пред входа на центъра Бургаският духов оркестър изпълняваше евъргрийни, джаз и филмова музика почти през целия ден. В центъра на града откриването на най-новия и най-големия мол бе отбелязано с пищен парад. Живи филмови герои оповестиха, че Бургас, който най-после си има и кино, е първият в страната град - домакин на изложба с истински филмови декори и костюми от холивудски продукции.

В 19:00 часа кметът Димитър Николов, Саусан Хасон - заместник-ръководител на мисията на Израел в България, Алан Ицкович – председател на борда на директорите на GTC, Муки Гредингер - главен изпълнителен директор на Cinema City International и Сергей Гутник от ЕБВР официално прерязаха лентата във фоаето на Cinema City.

В 20:45 ч. фойерверки сложиха финала на грандиозното шоу за откриването на мол Galleria Burgas и поставиха началото на новия модел за пазаруване и развлечения в града.

GTC България

  • Софарма Бизнес Тауърс
    ул. "Лъчезар Станчев" 5, сграда Б, етаж 7, 1756 София, България
  • Телефон: +359 (2) 962 75 34/44
    Факс: +359 (2) 962 75 63

© 2016 Globe Trade Centre

made by SP Vision Ltd.