H&M отвори врати на първия си магазин в Стара Загора

Седмият магазин на модния гигант в България е разположен в най-добрия шопинг център в града - мол Galleria Стара Загора

Днес H&M откри първия си магазин в Стара Загора. Над 300 души се наредиха на опашката часове преди той да отвори врати в най-добрата шопинг дестинация в града – Mall Galleria Stara Zagora, ул. „Хан Аспарух” 30. Разположен на площ от 1 600 кв. м., магазинът ще предлага модерни и качествени дрехи за жени, мъже, деца и младежи на най-добра цена.

Антония Господинова, управител на магазина, и Васил Цолев, продавач-консултант, прерязаха червената лента и посрещнаха първите клиенти в модния рай на H&M.

“Развълнувани сме от откриването на този страхотен магазин за цялото семейство и от възможността да предложим модерни дрехи на достъпни цени на жителите на този прекрасен град. Щастливи сме и от факта, че работим заедно с много талантливи хора от Стара Загора, които имат желание да се развиват в нашата компания”, сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България.

Откриването на седмия магазин на H&M в страната бе отпразнувано с подаръци за първите сто клиенти на опашката – карти-ваучер на стойност 20 лв.

В H&M Стара Загора за първи път у нас бе представена новата колекция Conscious – специална лимитирана колекция, която шведският бранд подготвя всяка година. Тя е част от постоянната ангажираност на H&M към по-устойчиво бъдеще на модата и доказва, че качествените дрехи могат да бъдат правени от екологични материи. Колекцията е изпълнена с пролетен оптимизъм и романтичен стил и включва модели като дълга до земята рокля, панталони със спортни силуети, къс гащеризон и рокля с тропически принт.

Най-новият магазин на H&M предлага също така колекциите H&M Ladies, Men, Kids, Underwear, Accessories, Divided, Mama и Sport. Разположен в Mall Galleria Stara Zagora, той ще бъде отворен за посетители от понеделник до неделя, от 10 до 22 ч.

H&M влезе на българския пазар през март 2012 г. и до този момент има 7 магазина в България. Откриването на 8-мия магазин ще се състои на 28 март в Mall Paradise Center, София. На 5 април H&M ще открие два нови магазина в Mall of Sofia – детски и за възрастни.

GTC България

  • Софарма Бизнес Тауърс
    ул. "Лъчезар Станчев" 5, сграда Б, етаж 7, 1756 София, България
  • Телефон: +359 (2) 962 75 34/44
    Факс: +359 (2) 962 75 63

© 2016 Globe Trade Centre

made by SP Vision Ltd.