Моловете от веригата Galleria ценят и възнаграждават лоялните си клиенти

Galleria Loyalty Club e лоялна програма от ново поколение с множество екстри

През декември 2013г. GTC Bulgaria стартира в двата си функциониращи търговски центрове - Mall Galleria Бургас и Mall Galleria Стара Загора - уникална, специално разработена лоялна програма, единствена по рода си в България. Притежателите на лоялни карти, които пазаруват на територията на мола, могат в същия ден да превърнат сумата по касовите си бележки в точки на бюро \"Информация\". В зависимост от текущата кампания и наличността на награди към даден момент клиентите могат да заменят натрупаните точки срещу някоя от изложените в специална витрина награди.

Лоялната карта Galleria Loyalty Card е защитена посредством 1) 10-символен сериен стринг, 2 ) баркод и 3) QR код. Поради факта, че лоялната карта се издава поименно, един клиент не може да има повече от 1 лоялна карта, регистрирана на негово име. А за да се възползва от привилегиите, които тя дава, клиентът трябва да се легитимира чрез документ за самоличност.

При активиране на лоялна карта клиентът получава имейл, съдържащ парола към потербителския му профил в програмата, където в реално време може да следи натрупаните си на точки, наличните награди, да се запознае с пълните условия на програмата и всички новости около Galleria Loyalty Club.

По нястоящем притежателите на Galleria Loyalty Card могат да се възползват от следните преференции:

  • трупане на точки и печелене на награди;
  • перманентни отстъпки в отбрани магазини;
  • ежеседмична томбола измежду регистриралите се картодържатели за 3 x 200лв. пазаруване в мола.

Безплатно мобилно приложение за Android и IOS ще бъде налично през първата половина на м. април. Приложението Galleria Loyalty Club вместява всички функционалности и характеристики на пластиката и на потребителския профил на клиента в системата.

На по-късен етап Galleria Loyalty Club ще изпраща пуш-нотификации за текущи кампании, промоции и специални оферти към лоялните клиенти, които са свалили безплатното приложение на смарт устройството си. В допълнение, клиентите ще могат да трупат точки във всеки мол от веригата Galleria и да ги разменят срещу награди в мола в родния си град след определено преобразуване или да поддържат паралелни акаунти във всеки мол Galleria, в който пазаруват, и да печелят награди от съответния мол.

Приятно и изгодно пазаруване в моловете Mall Galleria Бургас и Mall Galleria Стара Загора - търговските центрове, които възнаграждават лоялните си клиенти.

GTC България

  • Софарма Бизнес Тауърс
    ул. "Лъчезар Станчев" 5, сграда Б, етаж 7, 1756 София, България
  • Телефон: +359 (2) 962 75 34/44
    Факс: +359 (2) 962 75 63

© 2016 Globe Trade Centre

made by SP Vision Ltd.