Моловете от веригата Galleria организираха истински Черен петък и страшен Хелоуин в един ден

Градовете Бургас и Стара Загора станаха свидетели на небивал глад за изгодно пазаруване и страховити емоции

Отминалият 31 октомври бе необикновен петък за бургазлии и старозагорци. Промоутъри, облечени като вълци и елени, вече цяла седмица обикаляха ключови места в двата града и канеха любопитни минувачи на първия по рода си Черен петък в моловете Galleria. Паралелно с това ръководството на веригата търговски центрове в тясно сътрудничество с общините Бургас и Стара Загора предостави на талантливите деца от двата града помещение във всеки мол, в което учениците да построят Страшен лабиринт по случай деня на Вси Светии.

Резултатът надмина всички очаквания: препълнени молове, въоръжени с ентусиазъм клиенти, страховити създания, горди родители и учители и невероятна празнична програма чак до полунощ. Конкурс за най-страховит Хелоуин костюм и DJ парти бяха само част от забавленията, които моловете Galleria бяха организирали за малки и големи любители на хорър, фентъзи и приказните герои. А какъв страшен лабиринт бяха създали децата от двата града под напътвствията на своите ментори! Крясъщи, ужасени лица и дори сълзи бяха най-честата гледка на излизане от страшното помещение.

По-късно вечерта под звуците на класическа музика, изпълнена на живо, и в компанията на пенливо шампанско изгодното пазаруване отново бе на фокус. Удълженото работно време до полунощ се оказа недостатъчно за всички клиенти, дошли да пазаруват нови колекции с до 50% намаление или да се възползват от отстъпките в над 70% от магазините на територията на моловете, включително и в търговските обекти на световните модни гиганти. И това не бе всичко - точно в полунощ двама късметлии, пазарували по време на Черния петък, спечелиха ексклузивния iPhone 6.

Поради огромния интерес мениджмънтът на моловете Galleria заедно с участващите брандове решиха да удължат Черния петък и намаленията да важат и през уикенда.

GTC България

  • Софарма Бизнес Тауърс
    ул. "Лъчезар Станчев" 5, сграда Б, етаж 7, 1756 София, България
  • Телефон: +359 (2) 962 75 34/44
    Факс: +359 (2) 962 75 63

© 2016 Globe Trade Centre

made by SP Vision Ltd.