Нова кампания насърчава българите да изберат България

В рамките на „Мислиш си, че познаваш България“ различни хора ще разказват защо обичат да пътуват в страната

Нова кампания ще насърчава българите да почиват в България. Тя е под надслов „Мислиш си, че познаваш България“ и се организира по инициатива на посланика на Държавата Израел в България Н.Пр. Шаул Камиса Раз и е подкрепена от посолствата на Полша и Хърватия, както и от Министерството на туризма на Република България, частния сектор и медии.

Проектът „Мислиш си, че познаваш България” е резултат от усилията на държавни институции, дипломати и бизнес да стимулират повече хора да изберат България за своя лятна, зимна или уикенд дестинация, като по този начин да се подпомогнат местните и чужди компании, заети в сферата на туризма в страната.

На 09 юни 2015 Н. Пр. Шаул Камиса-Раз, посланик на Държавата Израел, съвместно с Н. Пр. Кшищов Краевски, посланик на Република Полша, Н. Пр. Лйерка Алайбег, посланик на Република Хърватия, и Николина Ангелкова, министър на туризма, обявиха официално началото на кампанията „Мислиш си, че познаваш България”.

Първият етап на инициативата „Мислиш си, че познаваш България” представлява видео обръщения на популярни личности - посланици на кампанията, припознали се в мисията на проекта. Всеки от тях разказва за личната си емоционална връзка с България.

Същинската част на кампанията представлява интерактивна образователна игра, която ще се проведе в периода 1-30 юли 2015 г. Платформата е разработена под формата на „quiz“ с четири въпроса с отворени отговори. Всеки правилен отговор ще отваря част от снимка на красиво, но малко популярно място в страната.

Всеки ден чрез томбола ще бъдат избирани минимум 12 измежду далите верни отговори за деня, които ще печелят атрактивни награди (ваканция на морето, ваучери за пазаруване, спа уикенди, билети за концерта на Robbie Williams, раници и други), осигурени от бизнес партньорите на кампанията.

Всеки може да сподели и препоръча любими свои места от пътуванията си в страната, като качи снимки в галерия „ Твоята България“. Трима от участниците, избрани на случаен принцип в лотария, ще получат парична награда, всяка на стойност от по 300 лв.

Пилотното видео на кампанията можете да изгледате тук

GTC България

  • Софарма Бизнес Тауърс
    ул. "Лъчезар Станчев" 5, сграда Б, етаж 7, 1756 София, България
  • Телефон: +359 (2) 962 75 34/44
    Факс: +359 (2) 962 75 63

© 2016 Globe Trade Centre

made by SP Vision Ltd.